Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ CrüeHeads ] Tweezer “TOMMY”

199 kr 199 kr

CrüeHeads Tweezer är en innovativ och högkvalitativ pincett som har vunnit popularitet för sin förmåga att hantera en mängd olika uppgifter. Denna pincett är inte bara estetiskt tilltalande med sitt ergonomiska och stilrena design, utan den erbjuder också enastående precision och kontroll.

Pincetten är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål, vilket ger den lång livslängd och motståndskraft mot korrosion. Dess fina spetsar är perfekta för att fånga även de minsta hårstråna eller objekten utan att slinta eller orsaka obekvämlighet.

CrüeHeads Tweezer har blivit en favorit bland skönhetsentusiaster för att forma och rensa ögonbrynen. Dess noggranna grepp möjliggör enkel och smidig rensning av oönskade hårstrån för en snygg och definierad brynlinje.

Men pincettens mångsidighet stannar inte där. Dess precision gör den också användbar för andra ändamål, såsom att avlägsna stickande taggar, små skruvar eller andra små föremål som kan vara svåra att få tag i med vanliga verktyg.

CrüeHeads Tweezer har ett säkert grepp och ett bekvämt handtag, vilket minimerar risken för trötthet i handen vid långvarig användning. Den är också utformad för att vara lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till en praktisk och hållbar pincett.

Oavsett om du är en professionell inom skönhet, hantverkare eller helt enkelt behöver en pålitlig pincett för vardagliga behov, så har CrüeHeads Tweezer definitivt förmågan att möta dina förväntningar. Dess mångsidighet, precision och kvalitet gör den till ett oumbärligt verktyg i ditt kit.

Endast 1 kvar i lager

EAN: 2000000044798 Artikelnr: TLA_726184479 Kategori:
Share Now:

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt ,0050 kg
Storlekar

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.