Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

DUOTOOL LashLift

(1 kundrecension)

119 kr 119 kr

DUOTOOL LashLift är en banbrytande innovation inom ögonfranslyft, speciellt framtagen för att ge professionella skönhetsexperter möjligheten att skapa perfekt böjda och lyfta fransar med precision och lätthet. Detta avancerade verktyg kombinerar hög effektivitet med exakt kontroll, vilket säkerställer enastående resultat vid varje användning. Idealisk för både professionellt bruk och skönhetsentusiaster, DUOTOOL LashLift är en investering i framtida skönhetstrender och ett måste i varje lash- och bryntillbehörssortiment.

I lager

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning: DUOTOOL LashLift

DUOTOOL LashLift är en innovativ produkt designad för att revolutionera processen av ögonfranslyft. Detta verktyg är skapat för att möta behoven hos professionella skönhetsexperter såväl som skönhetsentusiaster som söker efter ett sätt att uppnå perfekt böjda och lyfta ögonfransar. Med sin avancerade teknologi och design, erbjuder DUOTOOL LashLift en kombination av hög effektivitet och exakt kontroll, vilket resulterar i enastående och konsekventa resultat.

Funktionalitet:
DUOTOOL LashLift är utformat för att försiktigt lyfta och böja ögonfransarna från roten, vilket ger ett mer öppet och upplyft utseende. Verktyget använder sig av specialdesignade silikonkuddar och lyftlösningar som arbetar tillsammans för att forma fransarna utan att skada dem. Detta system säkerställer att varje frans behandlas individuellt, vilket ger en naturlig och jämn böj.

Egenskaper:
– Precisionstillbehör för exakt applicering och placering av fransarna.
– Justerbara inställningar för att passa olika ögonfranslängder och former.
– Ergonomisk design för maximal komfort och användarvänlighet.
– Högkvalitativa material som är hållbara och lätta att rengöra.
– Kompatibel med olika typer av lyftlösningar och fixeringsgel.

Användningsområden:
DUOTOOL LashLift är idealisk för användning i professionella skönhetssalonger, där precision och effektivitet är avgörande. Det är också lämpligt för personligt bruk för de som vill uppnå salongskvalitet på sina ögonfranslyft hemma. Verktyget är särskilt användbart för:
– Ögonfranslyftbehandlingar
– Skapande av en illusion av längre fransar
– Förbättring av ögonens naturliga form
– Förberedelse av fransarna inför applicering av mascara eller ögonfransförlängningar

Produktkategorier:
DUOTOOL LashLift tillhör kategorin Lash / Brow Tillbehör och är ett essentiellt verktyg för alla som erbjuder eller utför ögonfrans- och brynbehandlingar. Det är en mångsidig produkt som kan användas i kombination med andra skönhetsprodukter och tillbehör för att uppnå ett fulländat utseende.

Sammanfattningsvis är DUOTOOL LashLift ett måste för alla som vill erbjuda eller uppleva professionella ögonfranslyft. Dess precision och användarvänlighet gör det till ett värdefullt tillägg till varje skönhetsexperts verktygslåda eller skönhetsentusiastens sminkbord.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,146 kg

1 recension av DUOTOOL LashLift

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
  1. FK

    Fredrika K. (Superkund)

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.