Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ FRANSAR ] Lashart C 0.04

189 kr209 kr

The Lashart Academys egna fransar är mjuka, svarta, matta fransar som är mycket lättarbetade. De kommer i lyxiga askar med 18 rader i varje ask. Du kan välja emellan mixaskar eller en längd per ask. Mixaskarna är med längderna 6-13 mm.

Fransarna finns i 3 olika böj C,CC och D.

C böj är den mjukaste, en försiktig böj som passar de flesta.

CC böj är något skarpare än C böjen. CC är våran mitten böj, den är skarpare än C böjen men mjukare än D böjen.

D böj är våran skarpaste böj, den ger ett dramatiskt resultat och har en fin rund böj.

Antal rader: 18

Material: PBT

Passar till: Alla typer av fransförlängning

CE märkta

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning: Lashart C 0.04 Fransar

Lashart C 0.04 är en serie högkvalitativa ögonfransar designade för professionell användning inom fransförlängning. Dessa fransar är tillverkade av PBT (Polybutylene Terephthalate), ett syntetiskt material känt för sin flexibilitet, hållbarhet och lättvikt. Fransarna är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller EU:s krav på hälsa, säkerhet och miljöskydd.

Fransarna är mjuka, svarta och har en matt finish, vilket ger ett naturligt och elegant utseende. De är speciellt utformade för att vara lättarbetade, vilket underlättar applikationen för fransstylister. Varje lyxig ask innehåller 18 rader av fransar, vilket ger ett generöst antal applikationer per förpackning.

Kunder kan välja mellan mixaskar med längder från 6 till 13 mm eller askar med en specifik längd. Mixaskarna innehåller en variation av längder, vilket är idealiskt för stylister som vill skapa en skräddarsydd look för sina kunder. De enskilda längderna som finns tillgängliga är 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm och 13 mm.

Lashart C 0.04 fransar finns i tre olika böjningar: C, CC och D. C-böjen är den mjukaste och erbjuder en försiktig böj som passar de flesta ögonformer och ger en subtil förstärkning. CC-böjen är något skarpare än C-böjen och fungerar som en mellanböj, vilket ger en balans mellan naturlig och dramatisk. D-böjen är den skarpaste och ger ett dramatiskt och iögonfallande resultat med en fin rund böj.

Dessa fransar är lämpliga för alla typer av fransförlängningstekniker, inklusive singel, volym och hybridapplikationer. De är idealiska för både nybörjare och erfarna fransstylister som vill erbjuda sina kunder en anpassad och kvalitativ fransförlängning.

Produktkategorierna som Lashart C 0.04 fransar tillhör är C-Böj, vilket indikerar böjtypen på fransarna. Genom att välja rätt böj och längd kan stylister skapa en mängd olika utseenden, från naturligt förstärkta till djärvt dramatiska ögonfransar.

Sammanfattningsvis är Lashart C 0.04 fransar en mångsidig och kvalitativ produkt som erbjuder fransstylister möjligheten att skapa skräddarsydda fransförlängningar för sina kunder. Med ett brett utbud av längder och böjningar, högkvalitativt material och enkel applicering, är dessa fransar ett utmärkt val för professionella fransförlängningar.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,125 kg
Mått

, , , , , , , ,

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.