Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ FRANSAR ] Lashart C 0.05

(1 kundrecension)

189 kr209 kr

The Lashart Academys egna fransar är mjuka, svarta, matta fransar som är mycket lättarbetade. De kommer i lyxiga askar med 18 rader i varje ask. Du kan välja emellan mixaskar eller en längd per ask. Mixaskarna är med längderna 6-13 mm. CE Märkta.

Fransarna finns i 3 olika böj C,CC och D.

C böj är den mjukaste, en försiktig böj som passar de flesta.

CC böj är något skarpare än C böjen. CC är våran mitten böj, den är skarpare än C böjen men mjukare än D böjen.

D böj är våran skarpaste böj, den ger ett dramatiskt resultat och har en fin rund böj.

Antal rader: 18

Material: PBT

Passar till: Alla typer av fransförlängning

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning: Lashart C 0.05 Fransar

Lashart C 0.05 är en serie premiumfransar designade för professionell användning inom fransförlängning. Dessa fransar är tillverkade av PBT (Polybutylene Terephthalate), ett syntetiskt material känt för sin flexibilitet, hållbarhet och lättvikt. Fransarna är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller EU:s krav på hälsa, säkerhet och miljöskydd.

Fransarna är mjuka, svarta och har en matt finish, vilket ger ett naturligt och elegant utseende. De är särskilt utformade för att vara lättarbetade, vilket underlättar appliceringen för fransstylister. Varje lyxig ask innehåller 18 rader av fransar, vilket ger ett generöst antal appliceringar per förpackning.

Lashart C 0.05 finns i en rad olika längder för att passa olika kunders behov och önskemål: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm och 13 mm. För de som önskar en variation av längder finns även mixaskar som innehåller en blandning av längder från 6 mm till 13 mm.

Produkten erbjuder tre olika böjningar: C, CC och D. C-böjen är den mjukaste och erbjuder en försiktig böj som passar de flesta kunder och ser naturlig ut. CC-böjen är något skarpare än C och fungerar som en mellanböj, medan D-böjen är den skarpaste och ger ett mer dramatiskt och markerat resultat med en fin rund böj.

Lashart C 0.05 fransar är lämpliga för alla typer av fransförlängningar, oavsett om det är klassiska, volym- eller hybridtekniker. De är idealiska för fransstylister som vill erbjuda sina kunder en skräddarsydd look med högkvalitativa fransar som håller länge och ser naturliga ut.

Produktkategorierna som dessa fransar tillhör är C-Böj, vilket indikerar typen av böj på fransarna. Med Lashart C 0.05 kan fransstylister skapa vackra, fylliga och naturligt böjda fransar som uppfyller kundernas förväntningar och behov.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,058 kg
Dimensioner 12 × 5 × 1 cm
Mått

, , , , , , , ,

1 recension av [ FRANSAR ] Lashart C 0.05

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
  1. NB

    Nasrin B. (Superkund)

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.