Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ FRANSAR ] Lashart D 0.04

(1 kundrecension)

189 kr

The Lashart Academys egna fransar är mjuka, svarta, matta fransar som är mycket lättarbetade. De kommer i lyxiga askar med 18 rader i varje ask. Du kan välja emellan mixaskar eller en längd per ask. Mixaskarna är med längderna 6-13 mm. CE Märkta.

Fransarna finns i 3 olika böj C,CC och D.

C böj är den mjukaste, en försiktig böj som passar de flesta.

CC böj är något skarpare än C böjen. CC är våran mitten böj, den är skarpare än C böjen men mjukare än D böjen.

D böj är våran skarpaste böj, den ger ett dramatiskt resultat och har en fin rund böj.

Antal rader: 18

Material: PBT

Passar till: Alla typer av fransförlängning

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning: [ FRANSAR ] Lashart D 0.04

[ FRANSAR ] Lashart D 0.04 är en premiumserie av ögonfransförlängningar från Lashart Academy, designade för professionell användning inom skönhet och kosmetik. Dessa fransar är tillverkade av högkvalitativt PBT-material (Polybutylene Terephthalate), vilket är känt för sin flexibilitet, hållbarhet och lättvikt. Fransarna är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller EU:s krav på hälsa, säkerhet och miljöskydd.

Funktioner och Egenskaper:
– Längder: Fransarna finns tillgängliga i en mängd olika längder för att passa olika kundbehov och stilar, inklusive 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm och 13 mm. Mixaskar erbjuder en variation av längder från 6-13 mm.
– Böjningar: D-böj är den skarpaste böjningen i sortimentet och ger ett dramatiskt och markant lyft till ögonfransarna. Denna böj är idealisk för kunder som söker en intensiv och framträdande ögonfranslook.
– Antal rader: Varje lyxig ask innehåller 18 rader av fransar, vilket ger en generös mängd produkt för flera applikationer.
– Material: Tillverkade av PBT, ett syntetiskt material som är lätt och hållbart, vilket ger en bekväm känsla för användaren och enkel hantering för teknikern.
– Färg och Finish: Fransarna är svarta med en matt finish, vilket ger ett naturligt och sofistikerat utseende.
– Användningsområden: Lashart D 0.04 fransar är lämpliga för alla typer av fransförlängningar, inklusive singel, volym och hybridtekniker.

Användningsfall:
– Singelfransförlängning: Perfekt för att skapa en naturlig look genom att applicera en frans per naturlig ögonfrans.
– Volymfransförlängning: Idealisk för att skapa fylligare och mer voluminösa fransar genom att applicera flera tunna fransar på varje naturlig ögonfrans.
– Hybridfransförlängning: En kombination av singel- och volymtekniker för en skräddarsydd look som balanserar mellan naturlighet och volym.

Produktkategorier: D-Böj

[ FRANSAR ] Lashart D 0.04 är en högkvalitativ produkt som erbjuder ögonfransstylister flexibilitet och mångsidighet för att skapa skräddarsydda franslooks för sina kunder. Med en rad olika längder och den dramatiska D-böjen kan stylister skapa allt från subtila till mycket dramatiska ögonfransförlängningar.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,058 kg
Dimensioner 12 × 5 × 1 cm
Mått

, , , , , , , ,

1 recension av [ FRANSAR ] Lashart D 0.04

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
  1. LS

    Lina S. (Superkund)

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.