Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ FRANSBORSTE ] Turkos Glitter

65 kr 65 kr

Turkos Glitter Fransborste: En elegant frans- och brynborste med ett transparent handtag fyllt med mörkrosa glitter. Den mörkrosa syntetborsten är flexibel och kan vinklas för optimal användning, vilket gör den idealisk för noggrann styling av fransar och ögonbryn.

I lager

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning för [FRANSBORSTE] Turkos Glitter:

Produktöversikt:
[FRANSBORSTE] Turkos Glitter är en mångsidig och estetiskt tilltalande skönhetsaccessoar designad för noggrann och skonsam styling av ögonfransar och ögonbryn. Denna fransborste kombinerar funktionalitet med en attraktiv design, vilket gör den till ett utmärkt tillägg i varje skönhetsentusiasts samling.

Funktioner och Egenskaper:
– Handtag: Borsten har ett transparent handtag tillverkat av hållbar plast, innehållande mörkrosa glitter för en unik och iögonfallande look.
– Borsthuvud: Borsthuvudet är tillverkat av mörkrosa syntetiska fibrer som är skonsamma mot huden och säkra för användning på både fransar och bryn.
– Vinklingsbar: En distinkt egenskap hos denna fransborste är dess förmåga att vinklas i önskad riktning, vilket ger användaren ökad kontroll och precision vid styling.
– Användningsområden: Borsten är perfekt för att separera ögonfransar efter applicering av mascara, definiera ögonbryn, och även för att borsta bort överflödig produkt eller klumpar.

Användningsinstruktioner:
1. Använd borsten för att försiktigt separera och forma ögonfransarna efter att mascara har applicerats. Detta hjälper till att eliminera klumpar och ge fransarna en jämn och definierad look.
2. För ögonbryn, använd borsten för att forma och definiera brynen genom att borsta håren i önskad riktning. Detta kan göras både före och efter applicering av ögonbrynsprodukter.
3. Använd den vinklingsbara funktionen för att justera borsthuvudet till en vinkel som passar din användning, vilket ger bättre tillgång och precision.
4. Rengör borsten regelbundet med en mild tvål och vatten för att bibehålla hygien och förlänga produktens livslängd.

Produktkategori:
[FRANSBORSTE] Turkos Glitter tillhör kategorin fransborstar och är en essentiell skönhetsprodukt för den som vill uppnå en professionell och felfri look på sina ögonfransar och ögonbryn.

Sammanfattningsvis är [FRANSBORSTE] Turkos Glitter en praktisk och elegant skönhetsprodukt som erbjuder användarvänlighet och precision för daglig ögonmakeup. Dess unika design och flexibilitet gör den till ett måste i varje makeupväska.

Please Login To Download Attachment

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.