Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

Lash Flaska – Vattenflaska till rengöring

99 kr 99 kr

LashFlaska är en specialdesignad vattenflaska för rengöring av fransförlängningar, med en kapacitet på 250 ml för effektiv och skonsam tvätt. Den ergonomiska designen säkerställer precision vid applicering, medan den stora volymen minimerar behovet av påfyllning under behandlingar. LashFlaska främjar en professionell image, sparar tid och bidrar till långvariga resultat, vilket gör den till en oumbärlig produkt för fransstylister som vill erbjuda sina kunder den bästa fransvården.

I lager

Share Now:

Beskrivning

Optimal Fransvård med LashFlaska – Din Perfekta Partner vid Fransförlängning

Välkommen till en värld av överlägsen fransvård med LashFlaska – den ultimata flaskan för dig som utför fransförlängning. Med en imponerande kapacitet på 250 ml är LashFlaska skapad för att göra tvättprocessen av dina kunders fransar enklare och mer effektiv.

Varför LashFlaska?

1. Optimal Kapacitet (250ml):

LashFlaska erbjuder en generös volym på 250 ml, vilket möjliggör noggrann och komplett rengöring av fransarna. Den stora kapaciteten gör det möjligt att hantera flera kunder utan att behöva fylla på under pågående behandlingar.

2. Precision vid Applicering:

LashFlaskan är designad med tanke på precision. Den ergonomiska utformningen gör det enkelt att kontrollera mängden vätska som appliceras på fransarna, vilket resulterar i ett noggrant och professionellt arbete.

3. Skonsam och Effektiv Tvätt:

LashFlaskans formulering är skonsam mot fransförlängningar samtidigt som den effektivt tar bort smuts, olja och andra orenheter. Din kunds fransar kommer att behålla sin naturliga skönhet längre, vilket leder till nöjdare och återkommande kunder.

Fördelar med LashFlaska:

a. Professionell Image:

Genom att använda LashFlaska signalerar du omedelbart din strävan efter professionalism och kvalitet i ditt arbete. Detta kan stärka ditt varumärke och skapa förtroende hos dina kunder.

b. Tidsbesparing:

Med LashFlaska kan du snabbt och effektivt utföra fransvården, vilket minskar behandlingstiden och ökar din produktivitet. Mer tid för fler kunder!

c. Långvarigt Resultat:

Din skicklighet som fransstylist kombinerat med LashFlaskans vårdande egenskaper ger dina kunder en hållbar och imponerande fransförlängning.

Hur Använder Du LashFlaska?

  1. Fyll LashFlaskan med önskad rengöringsvätska.
  2. Applicera försiktigt på kundens fransar med hjälp av den ergonomiska applikatorn.
  3. Undvik kontakt med ögonen och låt verka i några sekunder.
  4. Skölj noggrant med vatten och torka försiktigt.

Avslutning:

LashFlaska är den oumbärliga partnern för alla fransstylister som strävar efter överlägsen kvalitet och professionellt resultat. Ge dina kunder den bästa fransvården med LashFlaska – för en imponerande och varaktig fransförlängning varje gång. Optimera ditt arbetsflöde och skapa nöjda, återkommande kunder med LashFlaska!

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,100 kg
Dimensioner 25 × 12 × 10 cm

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.