Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ LIM ] LOKE ( 20-23 C – 1 SEC – 30-50% RH )

(6 kundrecensioner)

399 kr 399 kr

Loke är ett högpresterande svart lim för fransförlängning som erbjuder snabb torktid på 1 sekund och hållbarhet upp till 8 veckor. Idealiskt för professionellt bruk, det fungerar bäst vid 20-23°C och 30-50% RH. Varje 5 ml flaska garanterar kvalitet i 4 månader efter öppning och 6 månader oöppnad.

Endast 1 kvar i lager

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning för [LIM] LOKE:

[LIM] LOKE är ett avancerat lim utformat för professionell användning inom ögonfransförlängning. Detta lim kännetecknas av sin höga flexibilitet och förmåga att motstå varierande temperaturer och luftfuktighetsnivåer, vilket gör det idealiskt för användning i olika arbetsmiljöer.

Funktioner och Egenskaper:
– Snabbtorkande formel: LOKE limmet torkar på endast 1 sekund, vilket möjliggör en effektiv och snabb applikationsprocess.
– Hög hållbarhet: När det appliceras korrekt, kan limmet hålla ögonfransförlängningarna på plats i upp till 8 veckor, vilket ger en långvarig effekt och minskar behovet av frekventa touch-ups.
– Optimala användningsförhållanden: För bästa resultat bör limmet appliceras vid en temperatur på 20-23°C och en relativ luftfuktighet på 30-50%. Dessa förhållanden säkerställer optimal vidhäftning och hållbarhet.
– Flexibilitet: LOKE limmet är flexibelt och anpassar sig efter de naturliga fransarnas rörelser, vilket minskar risken för att fransarna bryts eller skadas.
– Förpackningsalternativ: Limmet är tillgängligt i förpackningar om 1 styck eller 3 stycken, vilket ger kunderna möjlighet att välja den mängd som bäst passar deras behov.

Användningsområden:
LOKE limmet är avsett för professionella fransstylister som söker ett pålitligt och högpresterande lim för att applicera ögonfransförlängningar. Det är lämpligt för både klassiska och volymfransar och kan användas i salonger med varierande klimatförhållanden.

Instruktioner för Användning:
1. Förbered de naturliga fransarna genom att rengöra dem noggrant.
2. Justera arbetsmiljön så att temperatur och luftfuktighet ligger inom de rekommenderade intervallerna.
3. Applicera en liten mängd LOKE lim på ögonfransförlängningen.
4. Placera förlängningen på den naturliga fransen och låt limmet torka i 1 sekund.
5. Upprepa processen tills önskat resultat uppnås.

Förvaring och Säkerhet:
– Förvara limmet på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.
– Se till att locket är ordentligt åtskruvat efter användning för att förhindra att limmet torkar ut.
– Använd endast i välventilerade utrymmen och undvik kontakt med ögon och hud.

[LIM] LOKE är en produkt i kategorin Lim och är avsedd för professionellt bruk. Dess snabbtorkande egenskaper och hållbarhet gör det till en favorit bland fransstylister som värdesätter kvalitet och effektivitet i sitt arbete.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,080 kg
Antal

,

6 recensioner av [ LIM ] LOKE ( 20-23 C – 1 SEC – 30-50% RH )

5,0
Baserat på 6 recensioner
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. Bästa lim jag testat! Hållbarheten har blivit så mycket bättre sen jag började med det här limmet. Växlar mellan Loke och Thor beroende temperaturen i rummet. Rekommenderas starkt!?

 2. LS

  Lina Sandberg

  Använde alltid Loke när jag hade källarsalong och luftfuktigheten var hög. Har aldrig blivit besviken på detta limmet. Loke är det perfekta limmet för dig som har högre luftfuktighet eller vill ha ett lite långsammare lim.

 3. JS

  Jennie Sjöberg (Superkund)

  De bästa limmen jag testat!

 4. F

  Fanny (Superkund)

  Perfekt lim för min lokal!

 5. MP

  Monica Pålsson (Superkund)

 6. M

  Mia (Superkund)

  Toppen bra

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.