Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

Rea!

[NO2] Lash&Brow – FIXING 29g

(2 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: 899 kr.Det nuvarande priset är: 699 kr. 699 kr

Ja det är sant, Vi gör det igen. Du kan använda dessa produkter till både Lash & Brow Lift och med 29 gram i varje produkt räcker det upptill 60 kunder. Jag säger bara det.. :).

Upptäck skönheten med våra exklusiva Lash&Brow Lift Fixing lotion, nu med en extra touch av lyx – en förförisk doft av saftiga blåbär. Våra lotions är skräddarsydda för att ge dig den perfekta Lash&Brow Lift-upplevelsen med en subtil och uppfriskande doft.

Varför välja våra Lash&Brow Lift fixing Lotion?

🌿 Skonsamma: Våra lotions är skapade med omsorg för att säkerställa en skonsam behandling för dina ögonfransar och ögonbryn. Vi förstår vikten av att vårda ditt naturliga skönhet.

💫 Effektiva: Med våra lotions får du inte bara skonsamhet utan även imponerande resultat. Uppnå den önskade formen på både ögonfransar och ögonbryn på ett effektivt sätt och låt dem stråla.

🌱 Vegan Friendly: Vi strävar efter att erbjuda produkter som är i harmoni med naturen. Våra lotions är 100% veganska, vilket innebär att du kan njuta av skönhet utan att kompromissa med ditt engagemang för välbefinnande.

🚫 Ej djurtestade: Vi fördömer djurtester. Våra produkter testas inte på djur, vilket gör dem etiskt och moraliskt ansvariga. Välj skönhet med samvete.

🚫 Ingen Sodium Bromate: Vi vill även informera att vår produkt inte innehåller Sodium Bromate, vilket bekräftar vårt åtagande för att erbjuda säkra och effektiva skönhetslösningar.

🌟 Mångsidig Användning: Vår produkt är designad för att kunna användas både för lash lift och brow lift. Oavsett om du vill framhäva dina fransar eller forma dina bryn, ger vår lotion flexibilitet och kreativitet för att uppnå det utseende du önskar.

🌟 Långvarig: En enda förpackning av vår produkt är tillräcklig för över 60 kunder, vilket gör den kostnadseffektiv och perfekt för professionella användare och salonger. Utforska en mångsidig värld av skönhet med en produkt som varar.

Slut i lager

EAN: 2000000082158 Artikelnr: TLA_452578215 Kategori:
Share Now:

Beskrivning

Steg 2: Lash&Brow Lift Fixing Lotion

Förvandla dina ögonfransar och ögonbryn med vår Lash&Brow Lift fixing Lotion – det andra steget mot en fantastisk brow lift-behandling. Varje 29 grams lotion är smart förpackad i en vakuum pumpflaska för att ge dig precision och förhindra överflödigt slöseri.

Förvaringstips: Förvara din lotion mörkt och svalt, upp till maximalt 18 grader Celsius, för att säkerställa att produkten behåller sin kvalitet och effektivitet.

Upptäck den överlägsna kvaliteten med våra Lash&Brow Lift fixing Lotion och låt din skönhet stråla. Beställ idag för en oöverträffad upplevelse av naturlig förskönande kraft.

DETTA FINNS I DENNA PRODUKT:

 1. Aqua: Detta är bara vatten, vilket används som en bas i många kosmetiska och skönhetsprodukter.
 2. Cetearyl Alcohol: En blandning av cetyl- och stearylalkoholer, som används som mjukgörande medel och emulgeringsmedel i kosmetiska produkter.
 3. Hydrogen Peroxide 9%: Väteperoxid används ofta som ett blekmedel i hårblekmedel eller tandblekningssystem.
 4. Ceteareth-25: Ett emulgeringsmedel som hjälper till att blanda oljebaserade och vattenbaserade ingredienser.
 5. Disodium Phosphate: Ett salt som kan användas som buffert och pH-justerare i kosmetiska produkter.
 6. Salicylic Acid: En betahydroxisyra (BHA) som ofta används för att behandla akne och exfoliera huden.
 7. Citronellol: En naturlig doftkomponent som finns i eteriska oljor, används för doft i kosmetika.
 8. Fragrance: Denna ingrediens representerar den övergripande doften av produkten.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,074 kg
Dimensioner 8 × 3 × 3 cm
Storlekar

2 recensioner av [NO2] Lash&Brow – FIXING 29g

5,0
Baserat på 2 recensioner
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. SW

  Sanna W. (Superkund)

 2. S

  Sofie (Superkund)

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.