Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

Färg Lash&Brow

FÄRG-
För den professionella salongsmiljön är den nya och förbättrade Apraise® frans- och brynfärgen 100% vegansk och fri från PPD. Varje 20 ml tub ger upp till 40 användningar och finns i 6 blandbara nyanser. Apraise® färger erbjuder överlägsen glans, bättre täckning och kraftigare färgning. Den vattenresistenta, smudge-proof formulan har en hållbarhet på upp till 8 veckor och synligt förändrar utseendet på fransar och bryn, för att uppnå den perfekta nyansen varje gång.

SCHAMPO –
Tillgänglig i: 125 ml

Det perfekta förberedelse- och eftervårdsserumet för att rengöra fransar och bryn.

Berikad med vitamin B5 och extrakt från grönt te, rengör Apraise Foam Cleanser effektivt området kring fransar och bryn genom att avlägsna olja, smuts och smink. Det lämnar huden ren och återfuktad, vilket säkerställer bästa resultat för alla frans- och brynbehandlingar. Ett nödvändigt steg under underhållsbehandling av brynslaminering. Kan användas dagligen för att rengöra ögonfransförlängningar.

Användning:
Applicera en enkel pump på en bomullspad eller fingertoppar. Stäng ögonen och massera in skummet i fransar och bryn med cirkulära rörelser för att avlägsna smuts eller smink. Ta bort skummet med en fuktig bomullspad och fortsätt behandlingen.
Försiktighet: Vid kontakt med ögonen, skölj genast med vatten.

Vegansk
Djuretiskt testad
Tillverkad i Storbritannien

Visar alla 2 resultat