Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

IQNC

Vårt sortiment av produkter inkluderar ett serum som främjar tillväxt samtidigt som det ger näring och fukt åt både fransar och bryn. Med ingredienser som Biotinyl Tripeptide-1 för lokal hårtillväxt och Phantenol för fuktboost, är detta serum en viktig del av en komplett skönhetsrutin.

Vi erbjuder också en brow gel rik på antioxidanter, enzymer, mineraler, aminosyror, näringsämnen och vitaminer för djup penetration av fukt och näring i varje hårstrå. Vår keratinmascara reparerar, återställer och skyddar fransar och bryn på djupet, samtidigt som den bevarar fukt.

Vår Brow Wax, tillgänglig i tre nyanser, innehåller jojobaolja för mjukgörande, vårdande, reparerande och återfuktande egenskaper. Dessutom är våra brynpennor i tre olika nyanser berikade med Euphorbia Cerifera för ytterligare återfuktning.

Dessa produkter är inte bara högeffektiva utan också vårdande. Vi ser fram emot att erbjuda makeupartister och fransstylister dessa fantastiska produkter, som kan användas individuellt eller kombinerat för att uppnå önskade resultat.

Vill du bli återförsäljare för IQNC? Kontakta oss på frida@iqnc.se för mer information.

Visar alla 8 resultat