Shopping Cart
×
0
Vi skickar din order samma vardag
Skickas snabbt med Postnord 2-3 dagar .
Följ din sändning Hela tiden i postnordappen.

Återbetalnings- och returpolicy

Återbetalning och Returpolicy

Vi på Lashartpro strävar alltid efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och kundservice. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp är vi här för att hjälpa till.

Återbetalningspolicy: Vi erbjuder återbetalning inom 14 dagar efter att du har mottagit din produkt. För att vara berättigad till återbetalning måste produkten returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning. Vi återbetalar endast priset på produkten och inte fraktkostnaderna.

Returpolicy: Vi erbjuder returer inom 14 dagar efter att du har mottagit din produkt. För att vara berättigad till retur måste produkten returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning. Du är ansvarig för returfraktkostnaderna.

För att starta en retur eller återbetalning, vänligen kontakta vår kundservice på whatsapp 0761911191 eller hej@lashartpro.se med ditt ordernummer och anledning till retur eller återbetalning. Vi kommer att svara på din förfrågan inom 24 timmar och ge dig instruktioner om hur du kan returnera produkten till oss.

När vi har mottagit och granskat din returnerade produkt, kommer vi att behandla din återbetalning eller retur inom 5 arbetsdagar.

Vi vill också påminna om att vi inte accepterar returer eller återbetalningar på öppnade eller använda produkter av hygieniska skäl.

Tack för att du väljer The Lashart Academy] som din leverantör. Vi uppskattar din affär och ser fram emot att hjälpa dig med eventuella frågor eller förfrågningar.

Vänliga hälsningar, Magnus & Frida

Menu
%d bloggare gillar detta: