Vad är en lash lift ?

En lash lift är en kosmetisk behandling för ögonfransar som syftar till att lyfta och forma dina naturliga fransar. Det är en semi-permanent process som liknar en perm för dina fransar. Under en lash lift-procedur applicerar en utbildad tekniker en kemisk lösning på dina fransar för att mjuka upp dem, sedan formas de försiktigt runt en liten cylinder för att skapa en böjd form. Resultatet är fransar som ser längre och mer framträdande ut. Detta kan ge intrycket av större ögon och ett mer vaket utseende.

En lash lift skiljer sig från fransförlängning, där syntetiska eller naturliga hårstrån fästs på dina befintliga fransar. Medan en lash lift arbetar med dina egna fransar för att förbättra deras naturliga skönhet, skapar fransförlängningar en illusion av längre, tätare och mer fylliga fransar genom att applicera ytterligare hårstrån.

Det är viktigt att genomföra en lash lift-behandling med en utbildad och erfaren professionell för att undvika eventuella skador på dina ögon eller fransar. Dessutom kan det vara bra att göra en allergitest i förväg för att säkerställa att du inte är allergisk mot de kemikalier som används under behandlingen.


Vad är en Volymbehandling ?

En volymbehandling är en typ av fransförlängningsteknik som syftar till att skapa en mer fyllig och dramatisk franslook. Denna teknik skiljer sig från traditionell fransförlängning genom att den innebär att flera tunna fransar limmas på varje naturlig frans. Vanligtvis används tunnare och lättare fransar för att skapa volym och fyllighet utan att tynga ner de naturliga fransarna.

Volymfransar utförs vanligtvis med hjälp av en teknik som kallas “fläktning” eller “fanning”, där fransstylisten skapar små knippen av fransar genom att limma flera fransar tillsammans. Dessa knippen av fransar placeras sedan försiktigt på de naturliga fransarna för att skapa en mer fyllig och intensiv look.

Volymfransar kan skräddarsys för att passa varje individuell kunds önskemål och stil. De kan variera i antal fransar som appliceras per naturlig frans, beroende på önskad fyllighet och volym. Det är viktigt att utföra volymfransar av en erfaren och utbildad fransstylist för att undvika skador på de naturliga fransarna och för att uppnå önskat utseende.

Det är också viktigt att ha realistiska förväntningar när det gäller volymfransar och att följa eftervårdsinstruktionerna för att säkerställa att de håller så länge som möjligt.


Hur länge skall era Lash lift produkter vara på ?

Starka fransar:

[NO1] Lash Lift – Express Lamination Lotion – 10 – 12 min

[NO2] Lash Lift – Fixing Lotion – 10 – 12 min

Färg Lash&Brow – 6 min

[NO3] Lash&Brow – Repair Rescue

Medium Starka fransar:

[NO1] Lash Lift – Express Lamination Lotion – 9 – 10 min

[NO2] Lash Lift – Fixing Lotion – 9 – 10 min

Färg Lash&Brow – 6 min

[NO3] Lash&Brow – Repair Rescue

Skadade fransar:

[NO1] Lash Lift – Express Lamination Lotion – 6 min

[NO2] Lash Lift – Fixing Lotion – 6 min

Färg Lash&Brow – 4 min

[NO3] Lash&Brow – Repair Rescue