Välkommen till det exklusiva valet för fransstylister och salonger! Med en säker och professionell framtoning erbjuder vi dig möjligheten att bli återförsäljare för våra premiumprodukter. Vi är stolta över att vara ledande inom branschen och delar nu med oss av vårt exklusiva sortiment som noggrant har utvecklats och testats under årens lopp med de finaste ingredienserna. Detta unika och tillfälliga erbjudande riktar sig till dig som strävar efter att sätta en ny standard inom fransstyling. Genom att erbjuda produkter från både IQNC och The Lashart Academy (TLA) får du tillgång till det bästa av det bästa. IQNC är det självklara valet för slutkunden, medan TLA är skapat specifikt för den ambitiösa stylisten.

Vi förstår att perfektion är nyckeln till framgång för varje fransstylist. Våra produkter är inte bara verktyg, de är konstverk. Som återförsäljare får du tillgång till vår exklusiva kollektion av produkter som kommer att ta din verksamhet till nya höjder. Varje produkt har noggrant valts ut för att passa både kund och stylist, och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta den höga kvaliteten och noggrannheten i varje artikel.

Skilj ut dig själv som en framstående stylist genom att erbjuda produkter från IQNC och TLA. Det här är mer än bara en möjlighet att sälja produkter – det är en inbjudan att bli en del av en exklusiv gemenskap av stylister som strävar efter det allra bästa inom branschen.

Bli en del av vår framgångssaga och bli återförsäljare för våra exceptionella produkter redan idag. Ta steget mot en ljusare framtid för din verksamhet och ge dina kunder det de förtjänar – det absolut bästa.

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort.