Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

[ Apraise ] Väte, cream 3% 100ml

119 kr 119 kr

Apraise Väte, cream 3% 100ml är en stabiliserad krämutvecklare designad för att användas med Apraise frans- och bryntoner. Dess krämiga konsistens förhindrar rinnande och underlättar en jämn applicering. Produkten är veganvänlig, cruelty-free och tillverkad i Storbritannien, vilket gör den till ett etiskt och professionellt val för frans- och brynfärgning.

I lager

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning för Apraise Väte, Cream 3% 100ml:

Apraise Väte, Cream 3% är en högkvalitativ krämutvecklare designad för att användas tillsammans med Apraise® frans- och bryntoner. Denna produkt är en essentiell komponent i processen för att färga ögonfransar och ögonbryn, vilket ger professionella resultat hemma eller i salongsmiljö.

Funktioner och Egenskaper:
– Stabiliserad 3% väteperoxidkräm: Apraise Väte, Cream 3% innehåller en stabiliserad formel av väteperoxid som är nödvändig för att aktivera färgtonerna och säkerställa en jämn och effektiv färgutveckling.
– Krämig konsistens: Den krämiga konsistensen gör det enkelt att blanda produkten med färgtonerna och tillämpa den på fransar och bryn utan att den rinner eller läcker, vilket minimerar risken för kladd och oönskad hudfärgning.
– Smidig applicering: Tack vare dess konsistens är produkten enkel att applicera, vilket ger en kontrollerad och precis applicering för optimala resultat.
– Volym: Produkten kommer i en 100ml förpackning, vilket ger tillräckligt med produkt för flera användningar.

Användningsområden:
– Ögonfransfärgning: Apraise Väte, Cream 3% används för att blanda med Apraise® fransfärger för att uppnå en djup och varaktig färg på ögonfransarna.
– Ögonbrynsfärgning: Produkten är också idealisk för att blanda med Apraise® bryntoner för att definiera och förstärka färgen på ögonbrynen.

Användning:
1. Blanda en del av Apraise® frans- eller brynton med en del av Apraise Väte, Cream 3% i en icke-metallisk skål enligt anvisningarna på färgtonens förpackning.
2. Applicera noggrant blandningen på fransar eller bryn med en applikator eller borste.
3. Låt verka i den rekommenderade tiden enligt färgtonens instruktioner.
4. Ta bort färgen noggrant med en fuktig bomullstuss eller svamp.

Produktkategorier:
– Apraise: Denna produkt är en del av Apraise-serien, som är känd för sina professionella frans- och brynfärgningsprodukter.
– Färg Lash&Brow: Apraise Väte, Cream 3% är kategoriserad under färgprodukter för ögonfransar och ögonbryn, vilket är en specialkategori för produkter som används för att färga och definiera dessa områden.

Apraise Väte, Cream 3% är en oumbärlig produkt för alla som vill uppnå professionella frans- och brynfärgningsresultat, oavsett om det är i en salong eller för hemmabruk. Dess säkra och effektiva formula garanterar att du får det bästa möjliga resultatet från din färgningsrutin.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,2 kg

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.