Loading

Support 17-20 vardagar

0793241000

CART

kr

Rengöringsborste Fransar & Bryn

(3 kundrecensioner)

54 kr 54 kr

BORSTE Rengöringsborste Fransar & Bryn är ett 20-pack engångsborstar designade för professionell och hemmabruk, idealiska för rengöring, färgning och styling av fransar och bryn. Med handtag i plast och borst i syntet, erbjuder dessa små penslar precision och hygien för behandlingar som lash lift och brow lift. Engångsanvändningen garanterar högsta hygienstandard, och efter användning kan borsten kasseras eller ges till kunden. En mångsidig och kostnadseffektiv lösning för skönhetssalonger och personligt bruk.

Endast 2 kvar i lager

Share Now:

Beskrivning

Produktbeskrivning: BORSTE Rengöringsborste Fransar & Bryn

Produktöversikt:
BORSTE Rengöringsborste Fransar & Bryn är ett paket med 20 engångsborstar som är speciellt utformade för att rengöra, färga och forma ögonfransar och ögonbryn. Dessa små penslar är ett oumbärligt verktyg för professionella skönhetssalonger och hemmabrukare som vill uppnå en noggrann och hygienisk behandling av fransar och bryn.

Funktionalitet och Användningsområden:
– Rengöring: Borstarna är perfekta för att noggrant rengöra fransar och bryn före och efter behandlingar som färgning eller lash/brow lift. De kan användas för att avlägsna sminkrester, oljor och annan smuts för att säkerställa att fransar och bryn är rena och redo för behandling.
– Färgning: När du färgar fransar och bryn ger dessa borstar dig precisionen som krävs för att applicera färgen jämnt och undvika kladd.
– Lash Lift/Brow Lift: Borstarna kan användas för att separera fransarna och forma brynen under en lash lift eller brow lift-behandling, vilket ger ett mer definierat och professionellt resultat.
– Övriga användningsområden: Borstarna är mångsidiga och kan även användas för andra skönhetsbehandlingar som kräver noggrannhet och hygien.

Produktegenskaper:
– Engångsborstar: Dessa borstar är avsedda för engångsbruk, vilket garanterar högsta möjliga hygienstandard. Efter användning på en kund ska borsten antingen kasseras eller ges till kunden den använts på.
– Material: Borstarna har ett handtag i plast och borst i syntet, vilket gör dem hållbara och lämpliga för användning med olika skönhetsprodukter.
– Förpackning: Borstarna kommer i en förpackning om 20 stycken, vilket gör dem kostnadseffektiva och praktiska att ha till hands i professionella sammanhang eller för personligt bruk.

Produktkategorier:
– Rengöring: Borstarna är en del av kategorin rengöringsverktyg och är avsedda för att upprätthålla renhet och hygien vid behandling av fransar och bryn.
– Tillbehör: Som ett tillbehör till frans- och brynbehandlingar, kompletterar dessa borstar andra produkter och verktyg som används inom skönhetsvård.

Användarinstruktioner:
1. Välj en ny borste för varje kund för att upprätthålla hygieniska förhållanden.
2. Använd borsten för att rengöra, färga eller forma fransar och bryn enligt önskad behandling.
3. Efter användning, kassera borsten eller ge den till kunden för personligt bruk.
4. Förvara resterande borstar på en torr och ren plats för framtida användning.

Genom att följa dessa instruktioner säkerställer du att BORSTE Rengöringsborste Fransar & Bryn används på ett effektivt och hygieniskt sätt, vilket bidrar till professionella och tillfredsställande resultat för både skönhetsspecialister och kunder.

Please Login To Download Attachment

Ytterligare information

Vikt 0,025 kg

3 recensioner av Rengöringsborste Fransar & Bryn

5,0
Baserat på 3 recensioner
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. CH

  Caroline Haglund

  Jag hade aldrig testat dessa borstar förrens jag slog till & handlade med dom när jag skulle handla massa annat förut & sen jag började rengöra kundernas fransar med dessa så kommer jag åt mycket lättare. Jag tog även några borstar till mig själv & har dom med läppstift på, perfekt när man vill ha fina linjer på läpparna! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 2. NB

  Nasrin B. (Superkund)

 3. NB

  Nasrin B. (Superkund)

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.